top of page

 

Super lieve mensen, en met onze kleine ietwat bange teckel toch ook zeker plaats en ruimte zonder dat deze bij de “grote” honden moet zitten. Binnen of buiten het kan indien nodig allemaal apart. Huiselijke sfeer, speelgoed te over, en ze is er ook echt “thuis”.

Zeker aan te raden!

Onze Jack Russel van 15 jaar is hier al enkele keren op vakantie geweest en het was super!

Zij was nog nooit in een hondenpension geweest en wij zijn heel blij met het Natte Neusjes Resort en zoals de naam het zegt het is een echt ‘resort’.

De honden verblijven in een zeer huiselijke sfeer bij de uitbaters.

Zij gaan dagelijks wandelen …

Onze hond kent het daar goed en is blij om daar te zijn en heeft helemaal geen heimwee naar ons

Rox, een stevige aussi van bijna 5, heeft hier een nachtje geslapen en de rest van de dag mogen spelen. Ze kwam helemaal rozig terug, thuis nog iets knabbelen en dan haar mand in om meteen in slaap te vallen. Toen we iets later toevallig de dochter tegen kwamen, was het tussen die twee (de dochter en rox) één en al knuffelpartij ... dan zit het wel goed lijkt me!

 

 

Een tweede thuis waar Roczen en Lilo, waar ze zich geen seconde verveeld hebben met de nodige knuffels en wandelingen. Filmpjes en foto’s dat het gemis op vakantie niet zo groot is. Kortom de beste plaats voor je hond zowel groot als klein en jong of oud.

 

 

Wat zijn wij BLIJ met Natte Neusjes Resort!!! Onze Dutchy heeft genoten van zijn Vakantie! Echt zijn 2de thuis!! Waardoor wij geen moment hebben gedacht hoe gaat het met onze vriend! Af en toe een filmpje of een foto!!

En wat een leuke, lieve mensen, die zoveel liefde hebben voor de dieren!!

Kortom Wij zouden geen betere opvang voor onze Dutchy kunnen wensen dan Natte Neusjes Resort!!

 

bottom of page