top of page

Veelgestelde
vragen

hoe boek ik een verblijf?

De eenvoudigste manier om dit te doen is via e-mail of telefonisch. Ook kan je via het contactformulier een aanvraag doen.

Wat breng ik mee?

Uw hond zijn/haar vaccinatieboekje, een goed passende halsband (en/of hondenharnas) en een stevige leiband. De eigen slaapplek van de hond (bench of mand). Als de hond los slaapt, laat je dit weten bij de boeking. De eigen voederbak mag u altijd meebrengen, maar kan ook worden voorzien in het resort. Als laatste wordt ook aangeraden om een knuffeltje, speelgoedje of dekentje van huis mee te brengen. 

Ook hebben wij het liefst dat u als baasje zelf het eten voor uw hond meeneemt, dit voor de gezondheid van uw hond.
Bij plotseling veranderen van voeding kunnen er heel veel maag- en darmklachten ontstaan bij de hond.

Eigen voeding breng je het best in een stevige zak of doos mee.

Ik ben zelf niet in mogelijkheid om mijn hond te brengen of op te halen. Wat nu?

Dit is geen enkel probleem! Tegen een meerprijs - afhankelijk van de afstand die we onderling overeenkomen bij een eerste contact - komen wij graag u hond ophalen of terugbrengen.

IS elke hond welkom?

Zeker en vast!

Jong, oud, groot of klein is allemaal welkom in het Natte Neusjes Resort. Als er afwijkende gedragingen zijn bij u hond (niet goed omgaan met andere honden of dieren, kinderen...), laat u dit best op voorhand weten aan de uitbaatster om verrassingen te vermijden. Hier zal dan rekening mee worden houden.

Bieden jullie ook opvang voor pups?

Ja! Door het opvangen van honden in huiselijke sfeer (geen kennels) is het mogelijke om honden van alle leeftijden op te vangen, of het nu gaat om een pup, volwassen honden of oudere honden.

Wat is de dagelijkse kostprijs?

Wij werken met één vaste prijs voor dagopvang en overnachtingen. 

Voor een kleine hond zal dit 23 euro per dag zijn. Voor een grote hond wordt er 25 euro gerekend.

bottom of page