top of page

Over ons

8fefaa44f99928585b65d34e05556590.png

Hallo, ik ben Debby Van den berg, 43 jaar, mama van twee (ondertussen volwassen) kinderen en gehuwd met Stefan. Maar sinds kort ben ik ook eigenaar van het Natte Neusjes Resort. Een eigen hondenopvang is iets waar ik al lang mee bezig ben. Ontstaan vanuit mijn passie voor honden ben ik dit avontuur aan gegaan. Nadat ik langtijdig ziek ben geweest, was ik opzoek naar iets nieuws, iets uitdagends. Zo ben ik gestart met het Natte Neusjes Resort 🐶. Ik ben hierdoor altijd bereikbaar voor jullie alsook de hondjes!

Ik zelf geef al meer dan 5 jaar les in onze locale hondenschool in Duffel, T'sas. Ook volg ik les met mijn twee Mechelse herders, Qyra en Ezra. Onze (oudere) Franse bulldog Yoda mag tijdens deze momenten genieten van de kalmte. Als de mogelijkheid er toe laat, neem ik ook wel al eens een opvanghondje mee. We gaan ook graag wandelen, waardoor we heel blij zijn met onze woonst naast de Netedijk. Hier kunnen zowel wij als de honden lekker genieten van de natuur. 

Bij ons thuis worden de opvanghondjes mee geïntegreerd in het gezin. Zo mogen ze (mits toestemming) mee in de zetel en vrij rondlopen. Hondjes die liever alleen zijn kunnen ook genieten, want het huis kan maar liefst in drie delen worden opgesplitst. Zo kunnen er altijd maximum 2 gezinnen bij ons terecht. Dit hebben we ook naar buiten doorgetrokken, waardat kleinere hondjes terecht kunnen in het afgebakende 'resort'.

 

 Elke hond dat hier binnenkomt wordt even graag gezien door ons allemaal! Tijdens bepaalde perioden is het druk, maar dan kan ik rekenen op mijn kinderen en man om bij te springen waar moet. Even er bij gaan zitten of een balletje gooien wanneer ik met een andere hondje bezig ben is geen probleem. 

Als u nog met vragen of twijfels zit, kan u me altijd contacteren via de website contacte-mail (debby.vandenberg79@gmail.com) of telefonisch (+32 (0)98 24 66 04).

 

Ik ben ook te vinden op Pawshake, via deze link te vinden. 

​​

 

Border Collie
Pug
Hungry Dog
Two puppies sleeping
Toy Poodle
Cocker Spaniel
Playful Corgi
Cute Pug
bottom of page